Muut kamppailulaji aiheiset linkit

Keskustelu | Linkkikokoelmia | Videoita | Muut

Fitness Expo
Fitness Expo -messut järjestetään kerran vuodessa, nykyisin mukana myös kamppailulajit omassa Compat Sports-osiossaan. Suosittelen tutustumaan!

Kamppailija.net
Sivustolta löytyy foorumi, kamppailuwiki sekä kamppailijablogi. Foorumi on avoin keskustelulle, kamppailuwikistä löytyy tietoa eri lajeista, henkilöistä, sanastosta, tapahtumista ja paljon muusta, blogeista taas löytyy kamppailijoiden omia bloggauksia.

Martial Arts Trickz
Kamppailulajien harrastamiseen liitetään joskus myös "trikkaaminen". Kyseiseltä sivustolta löytyy mm. näyttäviä trikkauspätkiä ja foorumi. (In English)

Potku.net
Potku.net on kaikkien taistelu-, kamppailu- ja itsepuolustuslajeista kiinnostuneiden kohtaamispaikka. Sivustolla esitellään lajeja, seuroja ja henkilöitä, käsitellään liikuntaa ja ravitsemusta sekä kehitetään eri lajien välistä yhteistyötä. Tarkoituksena on sekä tuoda lajeja ja niiden harrastajia lähemmäs toisiaan että kehittää kamppailulajimaailman imagoa myös suuren yleisön silmissä.

Shinden Bugei
Sivuston tarkoitus on esitellä lyhyesti Suomessa harjoiteltavia perinteisiä japanilaisia taistelutaitoja (bugei) historioiltaan ja sisällöiltään.

© Copyright Kamppailulajit Suomessa - Martial Arts in Finland. All rights reserved.